Urban Tárgyalók

Az ideális helyszín

Üdvözlünk az Urban Lobby legújabb szolgáltatásának, a tárgyalótermeink oldalán, ahol a hatékonyság és a közös munka van a középpontban. A különböző szakmai igények kielégítésére tervezett tárgyalóink ideálisak csoportos megbeszélések, brainstorming-ok, interjúk és ügyféltalálkozók megtartására is.

Találd meg a leginkább igényeidhez igazodó opciót:

  • Két személyes szoba, amely biztosítja a tökéletes hátteret a privát megbeszélésekhez vagy a fókuszált munkához.
  • Négy személyes terem, ami ideális csapatmunkára, workshopokra és csoportos megbeszélésekre.
  • Tágas, hat személyes terem, a gondtalan munkára a nagyobb csapatok számára.
  • Nyolc fős terem, ami biztosítja a zökkenőmentes csapatmunkának és hatékonyságnak az zavartalan környezetét.

Minden tárgyalóterem ízlésesen van berendezve, kényelmes székekkel és megfelelő méretű asztalokkal, amelyek biztosítják az optimális környezetet a tartalmas és hatékony csapatmunkához. Ezen kívül a legtöbb termet felszereltük whiteboard táblákkal, hogy az interaktivitás és a vizuális megjelenítés ne okozzon problémát.

A díjmentes nagysebességű Wi-Fi zökkenőmentessé és hatékonyabbá teszi a virtuális megbeszélések és videokonferenciák lebonyolítását. A termek professzionális hangszigetelése garantálja a diszkréciót és kizárja a zavaró tényezőket, így a megbeszélések zavartalanul folyhatnak.

Barátságos csapatunk mindig rendelkezésre áll, hogy technikai támogatást nyújtson és teljesítsék a különleges kéréseket, hogy a megbeszélések zökkenőmentesen és könnyedén folyhassanak.

Tárgyalótermeiknél elsődleges szempontot játszott az, hogy különböző méretű csoportok szakmai igényeihez igazodva alakítsuk ki. A legkisebb, két személyes teremtől egészen a 8 fős tárgyalóig tudunk ideális megoldást ajánlani a professzionális találkozókra.

1 / 4

Foglalj tárgyalót

Ha szeretnéd lefoglalni valamelyik tárgyalónkat, azt időpontfoglaló rendszerünkön keresztül kényelmesen megteheted.